Markku Huusko

Kiitos rakkaat ystävät, olen ollut onnekas

  • Helsingin Kalliossa 3.10.2012.
    Helsingin Kalliossa 3.10.2012.

Sain ruumiini vasemman puoliskon äkillisesti lamauttaneen aivoinfarktin tiistaina 18.9.2012 puoli kolmen aikoihin. Sairauskohtaus iski Vaasan edustalla ABC:n ruokakaupassa, kun olimme työtoverini Pirkon kanssa matkalla Vaasaan järjestämään illan kuntavaalitilaisuutta.

Olin ajanut autoa tuona päivänä nettona yli viisi tuntia pysähdyttyäni kolme kertaa lyhyesti matkalla Siuntiosta Espoon kautta Vaasaan. Ennen noin viideksi minuutiksi tarkoitettua Vaasan-pysähdystä olin ajanut moottoritiellä hyvän matkaa 120 km/h lasissa.

Pääsin ABC:ltä hoitoon Vaasan keskussairaalaan erittäin vauhdikkaasti Pirkon ripeän toiminnan ansiosta. Ambulanssikyyti sairaalaan, ct-kuvaus, sairaalan neurologin tilanneanalyysi ja aivoinfarktipotilaille tehtävän liuotuksen käynnistäminen veivät yhteensä aikaa noin tunnin. Kaikki Vaasassa sujui rautaisella ammattitaidolla.

Vasen puoliskoni palautui hoidon myötä aika lailla normaalin tuntuiseksi jo saman illan aikana Vaasan keskussairaalassa. Seuraavan päivän iltana Oravaisten pätevä ambulanssiyksikkö kuljetti minut Vaasasta Lohjan aluesairaalaan, missä vietin testien ja tarkkailun merkeissä osastolla viikon päivät.

Myös Lohjalla neurologit osaavat työnsä ja kaikki muukin siellä kohtaamani sairaalahenkilökunta tietää tarkalleen, miten kaltaisteni potilaiden kanssa toimitaan. Minulle sopiva estolääkitys pantiin kiitettävän nopeasti kohdalleen.

Nyt olen kotihoidossa rakkaan naisystäväni Leenan kodissa Helsingin Kalliossa. Voin oikein hyvin ja suunnittelen palaavani töihin marraskuun jälkipuoliskolla levättyäni ensin täydellisesti. Puheenvuorossa en aio olla sairauslomallani vakiovieras, jos vieras
ollenkaan.

Se, että pystyn nyt puhumaan, kirjoittamaan ja liikkumaan normaalisti, on erinomaisen suomalaisen terveydenhoidon sekä korvaamattomien ystävieni ja sukulaisteni ansiota. Sattumalla on toisaalta aivoinfarktini hyvin onnekkaan tapahtumapaikan suhteen merkitys, jonka ymmärtämiseen ei pienen ihmisen käsityskyky riitä.

Kiitos rakkaat ystävät ja sukulaiset sekä minua hoivanneet ammattilaiset: Leena, Pirkko, Auli, Harri, Simo, Ritva, Pii ja pojat, Niko, Teemu, Petteri, Teppo, Anna, Sari, Nina, Heidi, Ville ja monet muut.

Kiitos myös kaikille teille lukijoille saamistani lukuisista kannustusviesteistä täällä Puheenvuorossa ja Facebookissa. Jokainen niistä on antanut minulle lisää voimia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

48Suosittele

48 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (93 kommenttia)

Kalle Kuusivuori

Tsemppiä ja hyvä kuulla että voitte paremmin.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Oih ja hyvvää parantumista Markku Huusko ja, huh, kyllä elämä on kallisarvonen keikka!

Käyttäjän hanante kuva
Hannu Kärkkäinen

Tsemppiä. Olet "onnenpekka" pääsit nopeasti hoitoon. Itse käyn jälkitarkastuksissa kesäkuussa tapahtuneen sydänpysähdyksen takia.Sairaalan pedissä oli aikaa miettiä asioita toisesta näkökulmasta, Kiitos kun sinä avasit niitä lisää julkisesti. Meillä on hyvät palvelut ympärillämme, pidetään niistä huolta, muistetaan kiittää myös niistä. Kiittää ystävistä ja tutuista, joita emme aina ehkä huomio riittävästi.
Nyt rauhassa kuntoutumaan, Herlinillä on sulkapäähine korvia myöten päässään hän pitää meitä herran nuhteessa ja kurissa, sen aikaa kun olet pois näistä hommista.
Upeaa kuulla hyviä uutisia.

Käyttäjän villepihola kuva
ville pihola

Mukava kuulla nopeasta toipumisestasi! Kuvassa näytät jo tosi pirteältä.

Kuntavaalikiertue oljenkortena tuli mieleen- oliko siellä Vaasan keskussairaalassa Attendon lääkärit vai ihan kunnan omat?

Käyttäjän niklasherlin kuva
Niklas Herlin

Tiedoksi kakíkille, Markku ei vastaa täällä kysymyksiin. Hän ei seuraa US-keskustelua, ja tätä ohjetta valvoo Leena tiukasti. Markku tunnusti katsoneensa netistä tuoretta Mannerheim-elokuvaa ja siitä kertovaa dokumenttia. Vakuutti muuten pitäneensä koko paketista. Onkohan se ihan terve kuitenkaan?

Jari Honkaniemi

Attendon lääkärit? ilmeisesti kyseessä on vitsi. Älkää nyt suotta pistäkö Attendon ansioksi hoitoketjua, jonka luomisessa nähtiin aikamoinen vaiva tässä takavuosina. Attendo on syntynyt rahantienaamista varten, ei sieltä mitään vuokraneurologeja saa liuotusta toteuttamaan. Hienoa nähdä, että homma toimii edelleen, vaikka en enää itse paikkakunnalla vaikutakaan.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Hyvää toipumista. Täytyy muistaa tänne kirjoittaessaan, että sinä olet omassa työssäsi panostanut tämänkin Uuuden Suomen blogisfäärin luomiseksi ja kehittämiseksi, ja täytty tätä sinunkin uhrautuvaa työtäsi kunnioittaa siten, että harkitsee paremmin, että ei aivan kaikkea harmitusta ja katkeraa oloa, mitä omaan mieleen kertyy, kirjoita tänne blogiston tasoa pilaamaan.

Käyttäjän fadjukof kuva
Erkki Fadjukoff

Hurja juttu, mutta hienoa, että pääsit hyvään hoitoon noin nopeasti. Maltahan Markku nyt lepäillä rauhassa!

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Parhainta mahdollista toipumista! Näytkin saavan erityishyvää kohtelua elämän parhaimmilta voimilta.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Juu kiittele sitä Pirkkoa ... miehillä tahtoo hoitoon hakeutuminen viivästyä. Itselle kun iski toispuolinen tunnottomuus, odottelin kiltisti työterveyslääkärin mielipidettä.

Mikä olisi ollut liian myöhäistä liuotushoitoa ajatellen. - "Onneksi" kyseessä olikin MS-tauti ... muuten olisin sadatellut typeryytttäni lopun ikääni.

Reijo Tossavainen

Paljon parjattu suomalainen terveydenhoito on parhaimmillaan aivoinfarktien hoidossa. Olemme ilmeisesti parhaita maailmassa. Kiitos siitä alan ammattilaisille.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Hyvä kuulla, ettei pahemmin käynyt. Varmastikin on mielessä pyörinyt tuhansittain erilaisia "mitäs jos..." -pohdintoja.

Pikaista paranemista. Ikävää, että tämä tapahtui juuri nyt, kun olit itse panostanut vaaleihin kiertueilla. Ota levähdysaika kuitenkin positiivisesti, saat nyt hieman etäisyyttä koko karuselliin ja siten mahdollisuuden tarkkailla uudesta vinkkelistä.

Käyttäjän ryyti kuva
jarmo ryyti

Toipumista. Henkinen toipuminen voi olla fyysistä toipumista vaativampaa x). Lääkitys,ruokavalio,stressi pois ja siitä se.

Tässä on aihealueelta kevennys -toivottavasti:

http://ryyti.puheenvuoro.uusisuomi.fi/36376-stroke...

Itsekin luulin,että stroke on sydänhalvaus. Se onkin heart attac.

x) Sydämen ohitusleikkauksen vuoksi en päässyt vuonna 2007 polkupyörällä Nordkappiin. Siirty vuodelle 2008^_^

Heli Hämäläinen

Pikaista kuntoutumista. Liuotushoito on tärkeä osa erikoissairaanhoitoa.

Käyttäjän jojalonen kuva
Jussi Jalonen

Se on pienestä kiinni joskus tämä ihmisen oleminen. Huilailet niin kohta olet iskussa taas -- vaikka kannattaa ehkä pitää pitempi loma samantien. Toivottavasti pääset jo uloskin välillä vaikka kotihoito vissiin onkin mukavaa!

Käyttäjän ReiskaRopponen kuva
reino ropponen

Ikävä kuulla sairastumisestasi, mutta hienoa että kuntoutuminen on alkanut noin nopeasti!

Voimia toipumiseen Markku!

Käyttäjän marjattahalkilahtiblogituusisuomifi kuva
Marjatta Halkilahti

Simmottis!
Hieno info.
Hyvää oloa ja lepoa toivotan minäkin.
Pistä se tietsikkas sängyn alle piiloon, ettei pääse työhimo iskemään ennen aikojas!

Käyttäjän StefanTallqvist kuva
Stefan H. Tallqvist

Hieno juttu että olet toipunut.

(Jatkossa olisi ehkä syytä olla lukematta kaikkia Puheenvuoron verenpainetta nostavia kirjoituksia!)

Käyttäjän MattiPihkala kuva
Matti Pihkala

Hienoa, että toipuminen on sujunut ripeästi. Suomalaiselle terveydenhuollolle antamasi positiivinen palaute on myös tärkeä viesti.

Huilaa nyt rauhassa ja pidä hieman etäisyyttää tänne blogistaniin - voisin kuvitella sen jopa edistävän toipumista.

Merja Heikka

Ponteva kirjoitus! Elämä jatkuu.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Olet ollut todella onnekas. Pikaista paranemista ja kaikkea hyvää! Me olemme itse kukin Jumalan kämmenellä.

Kai Haavisto

Hienoa, että olet toipunut ja toivon täydellistä paranemista. Jaksamista ja lepää kunnolla, ennen kuin palaat sorvin ääreen.

Käyttäjän heikkivuohelainen kuva
Heikki Vuohelainen

M,

on hienoa havaita taas kerran, että suomalainen liuotushoitohenkilöstö lienee maailman parasta ripeydessään ja kaikessa ammattitaidossaan.

Jatka toipumistasi ja anna Niken ja kumppaneiden hoidella US-hommat! Täällä yksi eläkeläinen odottelee jo malttamattomana pilkkijäitä ja -säitä!

h. ;-)

Käyttäjän hiilinen kuva
Teemu Hiilinen

Hieno juttu! Ei kannata hirveästi pitää kiirettä töihin menon kannalta. Terveys kuitenkin on se tärkein asia :)

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Upeeta!!

Onnittelut sinulle ja sinua avustaneille!

Hienoa lukea esimerkki oikeasta, ammattimaisesta ja hyvästä toiminnasta kriisitilanteessa.

Pikaista elpymistä rauhallisesti!

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Itse myös vuosia sitten aivoinfarktin kokeena voin omasta puolestani todeta, että vielä näin monen vuodenkin jälkeen olen joka ikinen ilta siitä onnellinen, että voin painaa pääni omaan tyynyyn. Jälkikäteen ajatellen se on ehkä ollut tapahtuma, joka on antanut enemmän kuin ottanut, koska nyt osaan arvostaa elämääni aivan toisella tavalla kuin ennen.

Toivon sinulle täydellistä toipumista ja palaamista taas virkeänä töihin - ehkä jopa onnellisempana ja viisaampana kuin ennen.

Irmeli Koivuhalko-Pyjama

Tsemppiä Markku! Tiedän kokemuksesta, että asian käsittely sinulla on vasta alkanut ja jälkioireet stresseineen tulossa. Voin tarvittaessa vaihtaa useammankin sanan jos haluat. Sen kuitenkin sanon jo tässä vaiheessa, että käy juttelemassa muutama sananen ammattilaisten kanssa vaikkei siltä tuntuisikaan. Et tule katumaan.

Käyttäjän Pirjo-MaaritLiflnder kuva
Pirjo-Maarit Lifländer

Voi miten ihana uutinen, että olet hyvää vauhtia toipumassa Markku. Olen enemmän kuin iloinen puolestasi. Olen ollut niin huolissani sinusta. Älä pidä kiirettä töihin, työt eivät maailmasta lopu, kuntoudu ensin kaikessa rauhassa. Hienoa, että Pirkko oli mukanasi ja toimitti sinut heti sairaalaan apua saamaan. Onni onnettomuudesssa, että sait apua heti.
Pikaista toipumista myös jatkossa ja enkeleitä tiellesi. Ihanaa sekin, että olet hyvässä ja hellässä hoidossa ystävättäresi luona.Sydämellisin terveisin Pirpana.
Nikolle ja läheisillesi myös paljon terveisiä ja voimia jatkossakin.
Parane pian Markku! Muistan sua iltarukouksessani.

Käyttäjän SirkkuNystrm kuva
Sirkku Nyström

Make, sinun suojelusenkelisi on ollut tosi valppaana.
Lepää nyt ja katso, miten paljon aiot jatkossa tehdä töitä.
Ehkä hiukkasen vähemmän kuin ennen.

Richard Järnefelt

Jumalan Siunausta nyt ja vastaisuudessakin. :-)

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Hienoa, Onnea Markku !
Tossavainen kiitteli aivoinfarktien hoitoa, joka on huippuluokkaa Suomessa useassa keskussairaalassa. Lisäksi mm. maailman huippuluokkaa ovat erilaiset kirurgiset erikoisosaamiset kuten mm. käsikirurgia, jossa sirkkelillä irtisahattu käsi saadaan takaisin ja toimimaan. Tässä olisi paikalla sanoa monelle erikoisosaajalle kiitos, joita me rivikansalaiset emme tiedä. Oma peukaloni pantiin Tampereella TAYS, "soittokuntoon" rikkoutuneiden luiden seasta. Samalla osastolla katselin mitä käsittömampiä tapauksia, jotka päätyivät onnelliseen loppuun. On syytä kehua juuri näitä meidän yhteiskuntamme tuottamia julkisia palveluja.

Olli Polli

Tervetuloa takaisin. Rauhallista toipumista.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Ihana kuulla! Kyllä me yritämme käyttäytyä siivosti täällä hiekkalaatikollamme sillä aikaan kun keräät voimia ja nautit syksystä läheisten parissa!!!!

Käyttäjän SunnaOksala kuva
Sunna Oksala

No niin, onpa hyvä!! Nyt vain tosiaan keskityt toipumiseen etkä ota yhtään stressiä mistään työasioista. Kyllä olen samaa mieltä suomalaisesta työstä äärivakavissa sairausasioissa. Kokemuksen kautta. Kiitetään näitä jumalankäsiä sydämestä.

Toivotan parantumiseen voimia.

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Markku Huusko,

Sinä olet KORVAAMATON! Tervetuloa takaisin joukkoomme. Olen puolestasi onnellinen ja iloinen, että voit hyvin. Petyin kun et tullut Vaasaan, mutta kai joku toiste tapaamme kasvotusten.

j.olavi heikkinen

toipumisrikasta syksyä!

t:jii

Käyttäjän ohohupsis kuva
Helena Eronen

Saattaisi itse kullekin käydä juuri noin, jos joutuisi tämmöistä kööriä virtuaalimaailmassa kaitsemaan ;)

Voimia. Kaikki menee oikein hyvin, usko pois :)

Johan Lom

Tämä olikin päivän paras blogiuutinen!
Jokainen meistä voi yhtäkkiä olla samassa tilanteessa, joten peräänkuulutan kaiklta nöyryyttä elämässä.

Ilpo Nuorula

Tsemppiä Markku!
S.....tna että pysäyttää tämmöset itteä nuoremille sattuvat.
Lähen kai tästä arkkua ittelleni katteleen !

Käyttäjän JuhaHeikkil kuva
Juha Heikola

En tieda, mutta pitaisiko poliitikoille toivoa samanlaista aivoinfarktikokemusta sitten kun terveyspalvelut on romutettu tasta maasta. Kuka politiikko haluaa olla siina ryhmassa? Yleensahan asioille tehdaan vasta sitten jotain kun osuu omalle kohdalle.

Käyttäjän 98765sp kuva
Simo Perttula

Nimimerkki Liike, ja minä taistelemme mukanasi nyt! Kuten sinä olit mukanani kun minä taistelin syöpäni kanssa. Alusta loppuun olemme tämän lehden faneja-yhdessä!

Käyttäjän leilamustanoja kuva
Leila Mustanoja-Syysmeri

Tosi hieno uutinen - toivu rauhassa äläkä kiirehdi työntekoon, ellet satavarmasti ole kunnossa. Kyllä työt odottavat, terveys on korvaamaton asia.

Jari Niemi

Länsimainen lääketiede on ihmeellinen asia. Toivottavasti toipuminen sujuu hyvin!

Käyttäjän paulaholmila kuva
Paula Holmila

Olipa onni onnettomuudessa, että olit ripeiden ihmisten keskellä, etkä yksin kotona...! Nyt sinulle lepoa, rauhaa ja toipumista.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Siunattua toipumisaikaa!Kiitos myös tästä blogikirjoituksesta, joka palautti meidät huomaamaan miten hyvää terveydenhoito Suomessa on!!

Käyttäjän ryyti kuva
jarmo ryyti

Lääkäri neuvoi: "Elä vain päivä kerrallaan. Ei meistä kukaan tiedä mitä huominen tuo tullessaan".

Minusta se on hyvä neuvo.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Voimia Sinulle Markku! - pikaista toipumista ja entistä ehommaksi paluuta, Siunauksin,

Ilkka & Marjatta

Aki Mönkkönen

Hyvä, että meillä on päteviä lääkäreitä ja aluesairaaloita. Hyvä, että selvisit vaikeasta koettelemuksesta! "Isän käden alla rakkaan, turvan sain siunatun". Siunausta tuleviin päiviin myös!

Kari Ahlava

Hyvin kävi.

Hoitoon ja tutkimuksiin pääsyssä auttaa se, että on päätoimittaja lehdessä. Mm. Loka-Laitinenkin saa rääväsuuna aina hyvää hoitoa maan parhailla vuodepaikoilla.

Hyvä mieli tulee, kun edes jotkut saavat hyvää kohtelua. Todiste siitä, että osaamista on.

Käyttäjän niklasherlin kuva
Niklas Herlin

Ihan varmasti Vaasan edustalla ABC:llä Maukava-Markku ei ole julkkis. Monessa mukana olleena voin kertoa, ettei sairauskohtauksessa kysellä titteliä. Markulla kävi tuuri sikäli, että hän oli keskellä päivää julkisella paikalla ja ennen kaikkea Pirkko Virtasen kanssa. Erittäin nopea toiminta ratkaisee, ja siinä Pirkko on mestari.

Käyttäjän anttialfthan kuva
Antti Alfthan

Sekin hyvä asia, ilmeisesti, että nopeasti huomattiin mistä on kysymys. Edelleen kaikkea hyvää Markulle.

Merja Heikka

En voi yhtyä Alhavan mielipiteeseen.

Miekin sain yhtä hyvän avun kuin päätoimittaja. Kuskattiin vielä diagnoosin varmistamiseksi Oulun yliopistolliseenkin. Ja miehän en ole mikhään.

Tosi paikan tullen Suomessa avun saa. Turha lietsoa pelkoa ettei saisi.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Paranemisia vielä loppupätkälle ja tervetuloa takaisin näppäimille!

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Elämä voittaa ! Hienoa, että selvisit noinkin vähällä vaikeasta sairauskohtauksesta kiitos suomalaisen julkisen terveydenhoidon tehokkuuden ja korkean laadun. Hyvää tuuriakin oli mukana, kun aikaviive hoitoon jäi lyhyeksi.

:)

Käyttäjän amgs kuva

Hienoa ja kiitos, että jaksoit kertoa! Vointia!

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

Hyvä että oli onneakin mukana matkassa, kokemus silti varmaan mietityttää pitkään. Pikaista toipumista!

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Mukava kuulla myönteisiä uutisia ja se, että toipuminen on sujunut kaikin puolin hyvin. Ehdin itse huolestua, koska infarkti on aina vakava ja ennen kaikkea ennustamaton juttu. Pyytäkäämme kaikki, että Markku ei rasittaisi itseään liikaa, vaikka uskoisinkin, että veri vetää päivänpolitiikan pariin lähiviikkoina.

Itse asiassa ehdotan, että Huusko olisi ensi vuoden Vuoden Markku, jollainen pruukataan valita! Saisinko puoltoa tälle ehdotukselle?

Edit: Korjattu vuosiluku ensi vuodelle, koska Markku Paretskoi on ehditty näköjään jo nimittää.

Käyttäjän HannuMkinen kuva
Hannu Mäkinen

Hyvä Markku, tämä oli päivän paras uutinen. Kumma juttu muuten, vaikkei me edes tunneta niin silti tuli helpottunut olo.

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Vointeja ja maltillista toipumista.

Lasse Laaksonen

Parane pian - ja me täällä kiitämme sinua tekemästäsi työstä Suomen merkittävimmän melkein vapaan median toimittamisesta.

juha aaltonen

Paranemista pikaisesti, voimien mukaan, mukaan.

Vuokko Kero

Hyvä, että sait Vaasassa tehokasta hoitoa ja mukava kuulla, että tämä meidän Vaasa on paikka, jossa apua on saatavilla nopeasti, jos sairastuu äkillisesti. Pikaista paranemista.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Kiitos hyvästä uutisesta! Toivotan rauhallista ja onnistunutta toipumista. On tosi hienoa, että jo nyt kykenet ilmaisemaan itseäsi, pääsit kotiin, etkä menettänyt puhe- tai kirjoitus-/lukukykyäsi;-))
Suomalainen hoito on todella ollut ensiluokkaista!

Käyttäjän timouotila kuva
Timo Uotila

Markku,
Suurenmoista, että sait hyvän hoidon.
Lepää ja kuntoudu ohjeiden mukaan.
Sinua tarvitaan!

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Carpe diem! Vaikka kyllähän sinä sen tiedätkin.

Käyttäjän toimikankaanniemi kuva
Toimi Kankaanniemi

Hienoa, että selvisit! Nyt rauhallinen lepo niin palaat entiseen iskuusi.

Kuinka tärkeää onkaan, että terveydenhuoltojärjestelmä toimii ripeästi ja taitavasti koko Suomessa. Emme koskaan tiedä, missä ja milloin tarve kohtaa.

Käyttäjän pekkaopollanen kuva
Pekka Olavi Pöllänen

Kiitos rohkaisevasta tiedosta ja hyvää toipilasaikaa... meni hetki... ...kun tuli onnenkyynel, niin lupaavalta tuntuu, eli se on sitten ensi kuun loppupuolella.

Käyttäjän markkulehto kuva
Markku Lehto

Paranemisia päätoimittajalle. Tarvitsemme Sinua jatkossakin edistämässä vapaata sanaa, kunhan olet huilannut kunnolla.

Käyttäjän vesavirri kuva
Vesa Virri
Eero Tillanen

Hyvä, että olet noin hyvässä kunnossa. Paranemisia ja tsemiä, Huge!

Käyttäjän TeppoNygren1 kuva
Teppo Nygren

Täydellistä toipumista ja entistä ehompana palaamista näihin kuvioihin toivotellen. Aika oli tuossakin tapahtumassa hyvin tärkeä tekijä. Ei haluaisi edes ajatella mitä olisi seurannut jos ajon aikana olisi tapahtumat saaneet alkunsa. Onneksi näin, jos ei enempää voi tinkiä. varjelusta oli pelissä kaiken keskellä kuitenkin.

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

On todella hienoa, että olet toipunut jo noin hyvin. Sinulla on kokoajan ollut hyvät tukijoukot ympärilläsi.

Kannattaa kuitenkin levätä nyt ihan rauhassa. Joku tuolla aikaisemmin tätä ketjua toivotti "maltillista paranemista" ja sitä samaa toivon minäkin sinulle.

Parhain terveisin, Eeva

Käyttäjän FreeThinking kuva
Jukka Heikkinen

Hienoa, että toipuminen on edennyt hyvin. Rauhallista, mutta kuitenkin ajatuksia antavaa toipilasaikaa edelleenkin …

Käyttäjän joonaskiminki kuva
Joonas Kiminki

Tsemppiä äijä. Huili huolella.

Pekka Heliste
Juhani Putkinen

Pikaista täydellistä paranemista ja sitten vaan töihin takasin.

Käyttäjän anttiliikkanen kuva
Antti Liikkanen

Onneksi olkoon, Markku.

Parane läheistesi iloksi ja hanki osaava kuski.

Käyttäjän veikkohuuska kuva
Veikko Huuska

Mukava kuulla kuulumisesi. Samaa hyvää jatkossakin!

Käyttäjän kaituovinen kuva
Kai Tuovinen

Ne ovat aina yllättäviä nuo sairaskohtaukset. Mutta kun on oikeassa paikassa oikeaan aikaan eli suht liki sairaalaa, niistäkin selviää. Lepoa ja pikaista toipumista.

Jukka Mäkinen

Vaasa???
No vähemmästäkin.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Poikkeuksellista !
Missä lehdessä on näin poikkeuksellinen suora suhde lukijan, blogistin ja toimituksen henkilöiden välillä - ei missään suomalaisessa lehdessä- eikä ulkomailla. Eikä piiri ole aivan penikään. Tällaista vuorovaikutusta niin hyvässä kuin vähemmän hyvässäkin varmaan moni toimittaja haluaisi - vai haluaisiko ? Juuri nyt äskettäin, kun Markku oli ihan ihe fyysisesti läsnä lukemattomilla paikkakunnilla antaa tälle poikkeukselliselle vuorovaikutukselle sydämen.

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Hyvillään, kiitollinen, hengessä mukana

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Liika stressi voi aiheuttaa mitä vain. Hyvä kun ei tullut rajumpana ja kohtalokkaampana. Kantsii jatkossa tehdä vähemmän duunia, kyllä se siitä sitten. Paranemisia!

Käyttäjän koskela kuva
Matti Hemmi

Rentouttavaa paranemista, Markku Huusko!
Nauti elämästä ja antoisia 'sinisiä ajatuksia' siinä lomassa.

Käyttäjän MikaVyrynen kuva
Mika Väyrynen

Hieno homma ja tsemppiä sekä pikaista paranemista :-)

Käyttäjän MattiLaitinen kuva
Matti Laitinen

Olipa Markulla posittivinen ote ikävään sairauskohtaukseen. Erikoissairaanhoitohan meillä toimii kunhan vain pääsee sisään. Rauhallista toipumista.

Käyttäjän WilleWilenius kuva
Wille Wilenius

Tsemppiä. Sama tapahtumi minulle 6 vuotta sitten. Nykyisin vointi on kunnossa kiitos erinomaisen suomen terveydenhuollon.

Käyttäjän tarjapitkanen kuva
Tarja Pitkänen

Olet todellakin onnekas mies Markku Huusko: Jatkoajalle! Ja se "valvonta" toipumislomalla tuntuu olevan aivan kohdallaan! Huomasin Herlinin kommentista.

Käyttäjän elseturunen kuva
Else Turunen

Pikaista paranemista mutta maltilla! Olet saanut paljon hyvää aikaan, osaltasi aktivoinut ihmisiä yhteiskunnalliseen keskusteluun. Malta siis miettiä, mikä itsellesi nyt hyväksi. :)

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset