Vaikuta siihen, millainen uudesta Puheenvuorosta tulee!

Uuden Suomen Puheenvuoro ja sen sisarpalvelu Vapaavuoro menevät ensi vuonna uusiksi. Olemme käynnistämässä projektia, jonka uskomme johtavan nykyistä selvästi kehittyneempään blogipalveluun niin teknisesti kuin muutenkin.

Tämä nykyinen Puheenvuoro on vuosimallia 2010, joskin kehitystyötä on vuosien varrella tehty paljon. Joku voisi sanoa, että jo on aikakin uudistaa.

Itse verkkolehti Uusi Suomi perustettiin tasan 11 vuotta sitten 10.10. 2007. Uutispuolikin menee tässä yhteydessä remonttiin.

Nyt saa vaikuttaa. Laita tämän bloggauksen kommentteihin tärkeysjärjestykseen esimerkiksi viisi (saa laittaa enemmänkin) ominaisuutta, jotka ovat nykyisessä blogipalvelussa elimellisiä, eli mitä ilman ei tule toimeen.

Toivon myös, että viestität kommenttikenttään, mitä palveluun olisi syytä lisätä.

Onko sinulle elintärkeä ominaisuus suosituimmat puheenvuorot -listaus, toimituksen poiminnat -listaus, puheenaiheita tänään -listaus, puheenaiheeseen liittyvää -listaus, tämän blogin suosituimmat -listaus #turpo-koostesivu, käyttäjän suosittelemat kirjoitukset, bloggaajahaku, asiasanahaku, kommentoinnin esto vai joku muu?

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu