Markku Huusko

Kaikki blogit puheenaiheesta EU-pakolaispolitiikka

GCM, vain suuret hyötyvät.

Koko GCM tulisi palvelemaan EU:n suuria Saksaa, Ranskaa, Espanjaa ja enenkaikkea Italiaa.
Kaikki nuo ovat jo poimineet pakolaisvirroista  halpatyövoimaa ja koulutetut
ihmiset.
Nyt näissä maissa sisäpoliittinen paine on kasvanut kovaksi (vrt. Merkelin asema ja vaalitulos Italiassa).
Pakolaisten "loppusakki" on saatava sijoitettua muualle EU:n alueelle. Tämä on ymmärretty itäisessä EU:ssa ja jopa Itävallassa, koska he kieltäytyvät allekirjoittamasta.

Diktatuuri eli itsevaltius parempi kuin huono demokratia!

 

Tätä ei nyt pidä väärinymmärtää, itsevaltiudella tarkoitan esim. presidentin valtaoikeuksien laajentamista, edellyttäen lainsäädännöllä että kyseessä on aina Suomen etu eikä globalistien vallan tavoittelu! Suomi ensin!

 

Huonolla demokratialla tarkoitan sitä ettei se porukka joka eduskunnassa istuu ole enää vuosikausiin olleet ”pienen ihmisen asialla” (muutamia suoraselkäisiä lukuunottamatta) vaan kaikessa toimitaan niin että saadaan joko lisättyä oman puolueen valtaa tai hyödytään päätöksistä henkilökohtaisesti.

 

Miksi punavihreä media ei kirjoita YK:n pakolaissopimuksesta?

YK:n siirtolaissopimus allekirjoitetaan joulukuussa, mutta silti asiasta ei ohiiskutakaan mediassa. Media taitaa ajaa tässä omaa punavihreää agendaansa. Muutama maa on jo jättäytynyt pois sopimuksesta ja näin tulisi myös Suomen toimia. Tämä on niin suuri asia, että se on tuotava eduskunnan päätettäväksi. Ne, jotka äänestäisivät sopimuksen puolesta, tulevat kokemaan rökäletappion seuraavissa vaaleissa.

Kirjoitin asiasta blogissani 7.8.2018 seuraavasti:

Eurooppa lähentyy Perussuomalaisia arvoja!

 

Turvapaikanhakijaleirit ovat nousseet keskustelun aiheeksi ympäri euroopan. Leirittämistä euroopassa poliittisena ryhmänä taisi ehdottaa ensimmäisenä Perussuomalaiset. Ja siitähän on jo vuosia.

Nyt esitys on noussut useissa euroopan maissa kannatettavaksi vaihtoehdoksi valtavan pakolaisvyöryn myötä. Yksinkertaisesti vastaanottomaissa alkaa olla sekä taloudellinen sietokyky, että turvallisuuskysymykset äärirajoilla. Tämän on huomannut ensimmäisenä juuri ne maat, jotka ovat toitottaneet kantokykyään äänekkäimmin näihin päiviin saakka. 

Mount Suvaitsevaisuus räjähtänyt SDP silmille?

Elämme ihmeellisiä aikoja. Niin ihmeellisiä, että demarien silmät alkavat aueta.

Tanskan sosiaalidemokraatit vaativat, että maan rajoille pakolaiset siirretään välittömästi erikoisleireille odottamaan turvapaikkahakemusta. Tanskan sosiaalidemokraattisen puolueen puheenjohtajan Mette Fredriksenin mukaan ”Eurooppaan on tullut enemmän turvapaikanhakijoita kuin mitä Eurooppa kestää. Suurinta osaa maailman pakolaisia ei auteta ollenkaan. Koko turvapaikkasysteemi on nykyisellään katastrofi.”

Yhdysvallat on lähes yhtä vaarallinen kuin Somalia

Törmäsin aamulla Wikipedian sivuille, joissa oli lueteltu maakohtaiset murhat / 100.000 henkilöä / v. Pistin taulukon järjestykseen ja totesin, että todennäköisyys tulla murhatuksi Yhdysvalloissa on lähes yhtä suuri kuin Somaliassa ja Suomen verran pienempi kuin Afghanistanissa. Muutamia poimintoja:

Norja 0,56, Tanska 0,99, Ruotsi 1,15, Suomi 1,60, USA 4,88 och Somalia 5,56. Afghanistan 6,55.

Pitäisikö Yhdysvallat luokitella vaaralliseksi maaksi ja automaattisesti myöntää sen maan kansalaisille turvapaikka Eurooppaan?

Kokoomus - Suomen pakko-uudelleenasuttaja?

Tämän lauantain iltapäivällä radion kuuntelijoille tarjottiin ihmeellinen lause. Piti oikein höristää korvia.

Sisäministeri Paula Risikkoa totesi Yle1 uutisissa seuraavaa: sääntöjä ei ole ja jotkut eivät noudata niitä!

Asia liittyy siihen, että Tallinnassa pidettiin torstaina EU:n sisäasiainministerien kokous, joka epäonnistui. Useat Itä-Euroopan maat eivät halua ottaa Italiaan tulleita maahantulijoita virallisiksi pakolaisiksi. Unkarin, Puolan ja Viron kanta on se, että tulijat voidaan palauttaa lähtömaahan.

Husun yritys puhkaista kuplia?

 

Tässä vastine Husun kirjoitukselle, joka käsitteli maahanmuuttajien muodustamia ryhmäkuplia ja miten niitä voidan puhkaista kenties. 

(Minä kirjoitin ryhmäkäyttämytymisestä behavoristisena ilmiönä vuosia sitten omassa blogissa. Siitä tästä on oieastaan kyse, kun ryhmä on saavuttanut kriittisen massan.)

Vastine kansanedustaja Kärnälle

syytit minua uusimpaan blogitekstiini jättämässäsi kommentissasi tahallisesta sanomistesi väärinymmärtämisestä ja poliittisten irtopisteiden keruusta vaaleja silmälläpitäen. Valitettavasti juuri ulostulosi kaltaiset, halvat ja heikoimmassa asemassa oleviin ihmisryhmiin kohdistuvat tölväisyt ovat mielestäni sitä äänestäjien populistista kalastelua mauttomimmillaan.

Pakolaisaalto itärajalta

Putinin ystävät ovat viime aikoina moitiskelleet Suomen viranomaisia että nämä tahallaan ovat päästäneet itärajan takaa tulleita ns. pakolaisia Suomeen. Heiltä on tullutkin hyviä neuvoja ja toimintamalleja joita olisi hyvä noudattaa.

Kuvitellaanpa tilanne Niiralan raja-asemalla eräänä aamuna:

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä