Markku Huusko

Kaikki blogit puheenaiheesta Enemmistöhallitus

Dream Team Suomen hallitus .

Olen semmosta miettinyt monesti . Kun nyt kun eri puolueet kilvoittelee äänestäjien suosiosta . Vastustajien nujertamiseen ja mustamaalaamiseen käytetään valtavat aika ja energia varat . Lähes kaikki keinothan on sallittuja suosiosta kilpailussa . Ex-ammattirikollisen Volvo Markkasen isältään saaman elämän ohjenuoran mukaan konsanaan "-Kaikkea saa tehdä , kunhan häntä ei jää oven väliin" . Niin semmosta ajatellu kun jokaisessa puolueessa on järkeviä ja sitten vähemmän järkeviä .

Enemmistöhallituksen muodostamisen vaikeudesta - ja voimasta

Enemmistöhallituksen muodostamisen vaikeudesta ja voimasta

Syntyykö kevään 2019 eduskuntavaalien jälkeen ”neloset” – eli kahden ison ja kahden pienen puolueen enemmistöhallitus?   Teoriassa hyvä ajatus, mutta mitä sanoo käytäntö?

 Joten: onko edessä kummajainen vuosikymmenten takaa: porvarillinen vähemmistöhallitus?

*

Niin tuleeko niitä ennenaikaisia Eduskuntavaaleja vai ei?

Elina Lepomäen eilisen (1.3.) ulostulon jälkeen saattoi jo sielunsa silmin nähdä Sipilän hallitusken jos ei nyt ihan siltä jalansijoiltaan kaatuvan, niin ainakin aavistuksen verran huojahtelevan.

Tänään tilanne saattaa jo näyttää toiselta.

Mutta mitä tulee tähän lähes koko vaalikauden ajan iholla olleen kysymyksen suhteen?  Kaatukoo kolmen SSS:n hallitus (nykyinen SOS) kesken kaiken vai jaksaako taivaltaa nelivuotisen urakkansa loppuun. 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä