Markku Huusko

Kaikki blogit puheenaiheesta Mediasensuuri

Ei bannausta aatteen vaan osaamattomuuden vuoksi

Näiden vaalien yhdeksi teemaksi on noussut uhriutuminen siitä, miten senjasen sanavapautta rajoitetaan. Erityisesti yksi puolue on tässä kunnostautunut. Kuulemma amerikkalainen globaali suuryritys poistelee pienen pohjoisen maan poliitikkoprofiileita hiljentääkseen kritiikin ja tukeakseen istuvaa hallitusta.

Näin torjut komin kielen - Valtiollisen median ohjeet!


Komin tasavallassa on käynnissä massiivinen virallinen kampanja komin kieltä vastaan. Ei riitä se, että lainvastainen määräys on tekemässä siitä vapaaehtoisen, vaan nyt annetaan ohjeita miten varmasti välttyä 1.1.2018 alkaen komin kieleltä koulussa.


Tämä on melko ristiriitaista kaiken lisäksi, koska tähän asti on ollut jotenkin selvää, että, jos komista tulisi vapaaehtoinen, sen opiskeluun pitäisi päinvastoin erityisesti ilmoittautua.

Laittomia toimia komin kieltä vastaan


26.10. Komin tasavallan Opetuksen, tieteen ja nuorisopolitiikan ministeriö on antanut lainvastaisen määräyksen komin kielen opetuksen muuttamisesta vapaaehtoiseksi ensi vuoden alusta. Tämä päätös tehtiin salaa. Se tuli ilmi vasta kun koulut saivat suoria määräyksiä ja ilmoittivat siitä eteenpäin. Vielä eilen en löytänyt asiasta mitään uutista. En löydä varsinaisesti tänäänkään, mutta onneksi sentään vkontakten kautta perustiedot asiasta, kuten mainitun määräyksen tekstin.


https://vk.com/as_kyv_dor

SUOMETTUMINEN AIKA - SENSUURI.

Kiitos, sain elää 70-luvun.

Suomi oli vahva maa. Suomella oli itsetunto. Suomella oli johtaja, jolla oli lämpimät ja ystävälliset suhteet suureen naapuriin. Suhde oli avoin ilman halpojen poliitikkojen, ulkopolitiikan tutkijoiden, suoraan suosta nostettujen tyhjänpäiväisiä arvioita vaikkapa Putinin ja Niinistön tapaamisesta. Suomi eli aikaa historiansa merkittävimpänä valtiona.

Suomea johti Urho Kekkonen, mielestäni maamme historian ainoa todellinen valtiomies.

Lopputulos: Juha Sipilä - Toimittajat = 5 - 0

Koska journalismikritiikki on toimittajille kohtuullisen vaikeata ellei ylivoimainen tehtävä ja koska itse satun olemaan täysin vapaa kansalainen (melko tarkkavaisen lukijan lisäksi), teen tässä yhteenvedon reilun kahden kuukauden Sipilä-jahdista. Toivon kommentteja ja mahdollisia korjauksia yhteenvetooni:

MV- lehti onkin kiellettävä

Ulkomaan tarkkailijana olen minä taas asialla.

Maahanmuuttoa ei saa kritisoida, siksi MV-lehti on kiellettävä. (Sanoo Husu)

Positiivinen muutos ummehtuneessa mediassaa on tapahtunut Iltalehdissä.

Ne jopa kertovat että raiskaaja on turvapaikanhakija.

Amrikassa asuvanna ,voin vain surra Suomen kohtaloa, Isänmaani kohtaloa ja typeryyttä.

Miksi eivät hallituksen edustajat tule ulos kaapista?

Koska he ottavat kantaaa siihen, miten Euroopan tuohominen on saatava loppumaan näillä keinoilla?

Teleoperaattorit mukaan NITITSTÄMÄÄN Kokoomus

Kokoomus tekee kaikkea laittoman rajamailta tekijänoikeusrikoksiin ja laittomiin henkilörekistereihin. Kirjoitukset ovat vihamielisiä ja solvaavia ja useimmiten helposti todistettavissa täydellisesti huuhaaksi, sillä toimintaan kuuluu kohuilu ja sen herättäminen tarvittaessa suoralla valehtelulla. Julkaisun olemassaoloa pyritään puolustamaan keinolla millä hyvänsä. Yleisin väite kommenteissa on puolustaa toimintaa sananvapaudella, vaikka kyseinen puolue käyttää sananvapautta vain roskan levittämiseen.

 

Puolan "riippumaton" media

Puolan kansalliskonservatiivinen Laki ja oikeus puolueen hallitus suunnittelee jo seuraavaa medialakiuudistusta. Edellisen muutoksen, joka astui voimaan uudenvuoden aattona, mukaan kaikkien julkisoikeudellisten TV- ja radiokanavien johdon tulee nauttia hallituksen luottamusta ja kanavien johto voidaan irtisanoa ilman perusteita. 

Puolasta tulossa autoritäärinen yhteiskunta?

Viime lokakuun parlamenttivaaleissa Laki ja Oikeuspuolue voitti 39%:n kannatuksella yksinkertaisen enemmistön Puolan parlamenttiin. Sen myötä se pystyi yksin muodostamaan enemmistöhallituksen.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207467-puola-polkee-demokratiaa

Ensi töikseen uusi hallitus lamaannutti lakimuutoksillaan maan perustuslakituomioistuimen.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/209038-puolan-poliittinen-tilanne

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä