*

Markku Huusko

Presidentin vaalit

Nato, Niinistö kannattaa, kansa ei

Ei ole ihme että Niinistö ei uskalla sanoa olevansa Natoon liittymisen kannalla.  Tämän seikan esiin tuominen voisi nimittäin viedä yli puolet hänen kannatuksestaan vaaleissa ja voisi jopa käydä niin että joku sellainen ehdokas joka ei ole Natoon liittymisen kannalla, voittaisi presidentivaalit viimeisellä kierroksella.

Siispä Saulin kannattaa miettiä miten hän asiasta puhuu vaalitilaisuuksissa.

 

On sääli että Sauli on niin natomyönteinen,

muuten hän olisikin ihan hyvää presidenttiainesta.

Paavon aika on tullut

Paavon aika on tullut. Perustelen tätä sillä, että tilanne on lähtenyt kehittymään heikompaan suuntaan ja presidentimme Sauli Niinistö ei ole onnistunut tehtävässään odotetulla tavalla. Turvallisuuspolitiikka on muuttunut militaristiseksi, sotaan valmistaumiseksi.  Rauhantieltä on lipsuttu jopa luovuttu. 

Aikamme tarvitsee rauhan presidentin, että lapsemme saavat elää turvallista elämää myös tulevaisuudessa. 

Mauri Nygård levittää väärää tietoa tahallaan

Kansalaispuolueen asiantuntijajäsen, entinen IPUn kansanedustajaehdokas,  Mauri Nygård levittää tahallaan blogissaan väärää tietoa presidentin vaalien kannattajakorttien täyttämisestä. Hän kirjoittaa, että kannattajakortteja voi täyttää useammallakin ehdokasehdokkaalle.

http://toisinajattelija.fi/paavolla-on-mahiksia/

En usko, että aktiivipolitiikko voisi olla tietämätön siitä, että jos äänestäjä täyttää kannattajakortin kahdelle tai useammalle ehdokkaalle kaikki hänen täyttämänsä kortit hylätään. Tai jättää sen tarkoitushakuisesti mainitsematta.

Kertoiko Pekka Haavisto viime heinäkuussa totuuden?

Olen lähettänyt alla olevan kirjeen EU:n "ulkoministeri" Federica Mogherinille saadakseni selville, onko Pekka Haaviston Iltalehdelle heinäkuussa antamassa meriselitys siitä, miksi hänen CV:stään puuttuu koulutus hänen hakiessaan EU:n Darfur-suurlähettilään paikkaa heinäkuussa 2005, totta.

Löytyihän se presidenttiehdokas, Torvaldsin Nato-vitsi vakuutti

RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds toi muutama päivä sitten esille Suomen oloihin aivan oudon ajatuksen Suomen pikaisesta liittymisestä Natoon. Kyllä, äänestän Torvaldsia ensimmäisellä kierroksella ihan piruuttani. Ei ole vanhan taistolaisen voittanutta.

Onko Sauli Niinistö "tarpeeksi kristitty"?

Kristillisdemokraatit pitivät puoluekokouksensa perjantaina ja lauantaina Seinäjoella. Perjantaina puoluekokous valitsi yksimielisesti Sari Essayahin kahden vuoden jatkoajalle. Hänellä ei ollut vastaehdokasta.

Pekka Haavisto "unohtanut" Saksan kestävän kehityksen 9. vertaisarvioinnin

Vihreän liiton jäsen ja lappeenrantalainen kirjastonhoitaja Jussi Salminen oli tuohtunut eilen minulle, kun levittelen "valheita" Pekka Haavistosta ja hänen ilmeisen merkillisestä omnipotenssistaan. Hän postasi väitteidensä tueksi Pekka Haaviston viralliset CV:t.

Jussi Salminen myös tyypilliseen vihreään tapaan syytti minua vihasta, jolla lähes kaikki nykyinen erimielisyys yhteiskunnallisessa keskustelussa kuitataan vihreiden puolelta.  Eri mieliset ovat vain vihaa täynnä olevia halveksunnan ansaitsevia ihmisiä.

Suomesta puuttuu isännän ääni!

[ 18042016 ]Seuraavat presidentinvaalit ovat jo avatut. Joskus itsensä pääministerinä toimitusjohtajaksi verrannut Matti Vanhanen (Keskusta) lähti toiseen yrittämiseensä. Saa nähdä ovatko uuniperunat nahistuneet, mutta tosiasia on se, ettei meillä ole kuin kaksi mitat täyttävää ehdokasta.

Timo Soini hyppää sivuun

Timo Soini ei asetu perssavaalien ehdokkaaksi, oletettavasti paikan ottaa Sampo Terho. Tieto paljastaa Timo Soinin luopumishaluista myös puheenjohtajana Perussuomalaisissa. Kuka nyt ilmoittaa halukkuutensa perussuomalaisten presidenttiehdokkaaksi nostaa samalla itsensä myös puolueen puheenjohtajapelin keulakuvaksi.

Mitä presidenttiehdokasta Nato-jäsenyyden kannattaja voisi äänestää 2018?

Ulko- ja turvallisuuspoliittisesti vuodet 2018 ja 2019 ovat mielenkiintoista aikaa Suomessa ja Ruotsissa. Maissa pidetään kolmet vaalit, jotka voivat muuttaa Suomen vuosikymmenistä ja Ruotsin vuosisataista vanhaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä